Varadero repülőjegy

Varadero repülőjegy

Varadero repülőjegy

Ha a Varaderoba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Varadero repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Varaderoba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Varadero repülőjegyet lehet foglalni a Lufthansa és az Air Canada járataira.

 

Varadero

Varaderóban a pihenésről, a luxusról szól szinte minden. A rengeteg szállodában szinte nem is kapható más csomag, csak „all inclusiv”. Épp ezért sok turista érkezik Európából és Kanadából. Amennyiben nemcsak a szállodában szeretnénk pihenni, van néhány olyan látványosság, amit érdemes megtekinteni.

Keressük föl a Parque Josone parkot. Érdekessége, hogy a gyerekek kipróbálhatják akár a tevegelést is, míg a szülők a csodálatos madarakban valamint növényzetben gyönyörködhetnek, de apró kézműves darabokat is vásárolhatnak egyenesen a készítőktől.

Jó program lehet az egész család számára a Delfinario. Ez tulajdonképpen egy delfin show, de abban különbözik a többitől, hogy a show végeztével úszhatunk is az aranyos delfinekkel. Biztos, hogy feledhetetlen élményben lesz részünk.

Búvárkodni is lehet: a Cayo Blanco Seafari kiváló búvárhely. Amennyiben ezt a lehetőséget választjuk, akkor katamaránnal tudunk ide eljutni. Amíg a búvárkodás fáradalmait pihenjük ki a hajón, addig forró kubai zene szól, a pincérek pedig finomabbnál finomabb ételeket és italokat hoznak számunkra – már csak ezért megéri kipróbálni. Nem mellékesen a feledhetetlen tengeri élővilág is lenyűgöző.

Ha már mindent megtekintettünk, üljünk buszra, és menjük el Havannába. Itt szinte mindent megtudhatunk az országról. A városnézést érdemes egy kellemes tánccal zárni a nap végén, valamelyik zenés szórakozóhelyen, melyből rengeteg van.