Kuba repülőjegy

 

Kuba repülőjegy

Kuba repülőjegy

Ha Kubába keres repülőjegyet, vagy szeretné összehasonlítani a különböző légitársaságok Kubába szóló repülőjegy ajánlatait, csak adja meg a fenti repülőjegy kereső űrlapban, hogy melyik kubai városba keres repülőjegyet, majd kattintson a keresés gombra.

Repülőjegy keresőnkkel az összes kubai város nemzetközi repülőterére kereshet repülőjegyet, de a jobboldali oszlopban felsoroltuk a legkeresettebb Kubába szóló repülőjegyeket.

Kubában összesen 10 nemzetközi repülőtér van, azomban Budapestről Kubába, csak két úti célt javaslunk, Havannát (HAV), illetve Varaderot (VRA). A többi repülőtérre is el lehet jutni Budapestről, de ezeknek az ára magas, illetve csak több átszállással oldható meg. Ha a repülőjegy kereső „HOVÁ” mezőjébe annyit ír „Kuba” az összes kubai repülőtér ki fog listázódni. Ha a kubai tartózkodása alatt Kubán belül szeretne repülni, repülőjegy keresőnkkel ezekre a repülőutakra is tud keresni és foglalni repülőjegyet. A kubán belüli repülőjegyek nem drágák, 100 dollár körül már el lehet repülni Havannából Santiago de Cuba-ba.

 

Népszerű úti célok Kubában