Sanghaj repülőjegy

Sanghaj repülőjegy

Sanghaj repülőjegy

Ha a Sanghajba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Sanghaj repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Sanghajba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Sanghaj repülőjegyet lehet foglalni a Finnair, a Qatar Airways, a KLM, az Air France, az Aeroglot, a British Airways, a Turkish Airlines és a Lufthansa járataira.

 

Sanghaj

Sanghaj Kína legnagyobb ipari városa, egyben gazdasági központ is, a turisták azonban nyilván nem ezért keresik fel, sokkal inkább látnivalói és egyedülálló hangulata miatt. A városban nem sok a régi épület, mivel az itt láthat létesítmények legtöbbje a XIX. században, vagy azután épült, ennek ellenére a város képe meglehetősen egyedi Kínában, köszönhetően a számtalan felhőkarcolónak.

Mára több mint négyezer felhőkarcoló található az országban, legmagasabb a Kelet Gyöngye tévétorony, mely 468 méter magas, ez azonban nem sokáig lesz így, mert már készül egy ennél is magasabb irodaépület. Aki a régebbi épületek híve, az sem csalódhat Sanghajban, ugyanis az óvárosban ezek is fellelhetők, főleg templomok formájában. A legtöbb kínai városban találkozhatunk például a Városvédő Istenség templomával, így Sanghajban is.

Kedvelt hely a városban az „Örömök kertje”, mely Sanghaj legrégibb parkja, a nyugalom szigeteként funkcionál a nyüzsgő városban. A parkban annyira igyekeznek megőrizni a hatalmas város közepén fellelhető csendet és nyugalmat, hogy csak korlátozott számban engedik be az embereket. A parkban sok helyen találkozhatunk sárkány-ábrázolásokkal, ezek a pekingi császári parkok mintájára jöttek létre.