Katar repülőjegy

Katar repülőjegy

Katar repülőjegy

Habár sokan még nem hallottak róla, az elmúlt öt év során a Perzsa-öböl egyik leggyorsabban fejlődő országa, Katar az idegenforgalom egyik legfontosabb célpontjává vált. Rendkívül nyüzsgő városi élet, elképesztő hosszúságú tengerpartok és pompázatos sivatagok jellemzik, így a pihenésre, a szórakozásra és a sportolásra vágyók egyaránt megtalálhatják itt számításaikat.

Magyarországról Katarba jelenleg csak a Qatar Airways kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a Turkish Airlines, a Lufthansa, és a British Airways légitársaságok kínálnak olcsó Katar repülőjegyeket

A Katarba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos katari várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Katarban

 

Doha

Doha repülőjegy

Ha igazi luxusra vágyunk, modern és exkluzív helyeken kényeztetnénk magunkat, Katar fővárosa igazán jó választás. Ha nem a májustól szeptemberig tartó forró nyári időszakot választjuk, akkor még az időjárás is a kellemes kikapcs...

Bővebben »

Katar

Katar fővárosa, Doha képe az ősi iszlám kultúrának és a modern építészet kiváló alkotásainak ékes példája. A város rendkívül gyors fejlődése a mai napig tart, újabb és újabb építkezések veszik kezdetét, szinte havi rendszerességgel adnak át újabb felhőkarcolókat.

Doha egyik legkiválóbb programlehetősége az Iszlám Művészeti Múzeum megtekintése. Itt található a mára már letűnt ősi iszlám világ számtalan tárgyi emléke. Ha megunjuk a tengerparton való sütkérezést és a város forgatagát, autót bérelve behatolhatunk a sivatagba, megnézhetjük a helyiek által működtetett tevefarmokat, megtapasztalhatjuk a modern városoktól távol eső beduin világot.

Habár Katar már most is nagy népszerűségnek örvend, az elkövetkező években feltehetőleg még keresettebb lesz majd, hiszen azonfelül, hogy igazán tartalmasan lehet itt eltölteni az időt, az ország is kifejezetten biztonságos, a helyiek pedig nagy szeretettel fogadják a turistákat.