Toronto repülőjegy

Toronto repülőjegy

Toronto repülőjegy

Ha a Torontoba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Toronto repülőjegy árak oldalunkat.

Torontoba nem lehet közvetlen repülőjegyet foglalni Budapestről jelenleg, de átszállással többek között a következő légitársaságok kínálnak Budapest Torontó repülőjegyeket: British Airways, Air Canada, Lufthansa, Air France, KLM, Alitalia, American Airlines.

 

Mikor érdemes Toronto repülőjegyet foglalni

Torontóban júniustól kora októberig van a turista csúcsszezon. Ebben az időszakban a legkeresettebbek a torontói repülőjegyek is. Ebben az időszakban sok rendezvény fesztivál van a városban, számos időtöltési lehetőség adódik. Júliusban és augusztusban elég nagy a páratartalom, fülledt az idő Torontóban. A szeptemberi, októberi időszak nagyon szép, ilyenkor még sokat süt a nap, és nincs túl hideg, hogy a városban körül lehessen nézni.

Annak ellenére, hogy Torontóban a tél meglehetősen hideg, a városban számos aktivitás van így a város ekkor is vonzó. Kétségtelen, hogy ebben az időszakban kevesebb a turista, így könnyebb olcsó szállást találni, és a repülőjegy Torontóba is olcsóbb.

Toronto

Érdemes Torontóba ellátogatni, hisz rengeteg a látnivaló, nem beszélve arról, hogy a különböző látványosságok megtekintése mind feledhetetlen élményekkel szolgálnak.

Torontó is egy nyüzsgő nagyváros, ezért szükség volt arra, hogy egy zöld területet kialakítsanak, ahol a betonrengeteg lakói közelebb kerülhetnek a természethez. E célból alakították ki a botanikus kertet. A torontóiak körében nagyon kedvelt, itt ki lehet kapcsolódni a szebbnél-szebb növények, fák és virágok között.

Sok múzeum várja Torontóban a látogatókat. Egyik nagyon érdekes, és a maga nemében egyedülálló múzeum a Kanadai Textil Múzeum. A múzeumban a textilek kialakulását, elterjedését és használatát követhetjük nyomon egy berendezett, látványos, szórakoztató tárlat segítségével. Az elmúlt 2000 évet próbálja meg összesűríteni a múzeum, teljes sikerrel. Az itt tett látogatás után másképp fogunk gondolkodni a textilek hasznosságáról is.

A Nemzeti Sportmúzeumot – Hockey Hall of Fame – teljes mértékben a jéghoki uralja, ami nem is csoda, hisz a jéghoki Kanadában nemzeti sportnak számít. Minden kisgyerek szeretne híres sportoló lenni. A múzeum a valamikori és jelenlegi sztároknak is emléket állít, de megtekinthetjük a jéghoki fejlődését és alakulását is.

Torontó mindig szívesen fogadja az ide érkező turistákat, színes, változatos sport- és kulturális rendezvényekkel. Aki már eltöltött itt pár napot, gyakran visszavágyik ide.

Toronto szállás

Toronto szállás

Ha Torontoba szeretne olcsó szállást foglalni a repülőjegye mellé, Toronto szállás oldalunkon teheti meg.

Szálláskeresőnk több, mint 30 nagy szállás kereső és foglaló rendszer Toronto szállás ajánlatait gyűjti össze egy helyen. Csak párat megemlítve ezek közül a szállás kereső és foglaló rendszerekből: Agoda, Booking.com, HostelBroker, Hotels.com, Otel.com.

Toronto szállás 10 947 Ft/fő/nap-tól »

Toronto látnivalók

Toronto látnivalók

Torontó bővelkedik a látnivalókban illetve a szabadidős kikapcsolódási lehetőségekben. A legegyszerűbb és olcsóbb, ha gyalog és a tömegközlekedéssel járja be a várost. A tömegközlekedés jól szervezett, sűrű és nem is olyan drága Torontóban. Ha napi jegyet vesz, mindössze 10$ utazhat korlátlanul, de a heti jegy is csak 36$.

Hogy kedvet adjunk Toronto, illetve a város látnivalóinak megtekintéséhez összeszedtük a legnépszerűbb látnivalókat, melyeket érdemes megnézni, ha ide szól a repülőjegye.

Toronto latnivalók bővebben »

Toronto időjárás, éghajlat

Toronto időjárás

Torontó éghajlata mérsékelt, nedves kontinentális, ami Kanadában ritka, mondhatjuk, Toronto a kellemesebb időjárással rendelkező kanadai városok közé sorolható.

A téli hónapok hidegek, de nem feltétlenül zordak, van, hogy egész télen alig esik a hőmérséklet nulla fok alá. A nyár meleg, és júliusban, augusztusban eléggé párás, gyakoriak a zivatarok.

Toronto időjárás bővebben »

Toronto repülőtér

Toronto repülőtér

Torontónak két nemzetközi repülőtere van, ha önnek lényegtelen, hogy melyik repülőtérre érkezik, a repülőjegy keresőben a hová mezőhöz elég csak „Toronto”-t írnia.

A Pearson Nemzetközi Repülőtér (YYZ) 28 km-re fekszik a belvárostól nyugatra.

Bár a legtöbb járat a Pearson Repülőtérre érkezik, így ha Ön repülőjegyet foglal Torontóba nagy valószínűséggel ide fog érkezni, érdemes megemlíteni Torontó kisebbik repterét a Toronto City Center Repülőteret (YTZ), vagy más néven Billy Bishop repülőtér, amely a belvárostól 4 km-re fekszik a Toronto szigeten.

Toronto repülőterek bővebben »

Toronto adatok

Alapadatok

  • Lakosság 2 500 000 Fő
  • Területe 630 km2
  • Időzóna GMT -5
  • Ország Kanada
  • Pénznem CAD ($)

Toronto repülőterei