Ottawa repülőjegy

Ottawa repülőjegy

Ottawa repülőjegy

Ha a Ottawába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Ottawa repülőjegy árak oldalunkat.

Bár Budapestről Ottawába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Ottawa repülőjegyet lehet foglalni az Air France és a KLM járataira.

 

Ottawa

Kanada fővárosa, Ottawa nagyon élénk és fejlett kulturális- és sportélettel rendelkezik. Rengeteg koncertterem, színház és múzeum várja a kultúrára éhes turistát. Szinte nem telik el nap anélkül, hogy valahol ne legyen koncert vagy kiállítás megnyitó, a színházak pedig folyamatosan műsorral várják az ide látogatókat.

A turista számára könnyen átlátható és jól közlekedhető útvonalai vannak Ottawának, így szinte lehetetlen ott eltévedni. Egyik fő látványossága a Peace Tower, amely az első világháborúban elesett kanadai katonáknak állít emléket.

A Parlament épülete előtt nyáron díszőrségváltás és déli ágyúlövés van, míg esténkét fény- és hangjátékkal szórakoztatják a nagyérdeműt.

A három legfontosabb múzeum, melyekre a kanadaiak joggal büszkék, a Bytown Museum, s National War Memorial, valamint a Currency Museum. Az első egy tulajdonképpeni városmúzeum, a második egy emlékmű, míg a harmadik egy pénzmúzeum, melyet feltétlen nézzünk meg, ha arra járunk, hisz a világon szinte egyedülálló gyűjteménnyel rendelkezik.

Ottawában pezsgő éjszakai élet várja a szórakozni vágyókat. Esténkét több ezer ember indul el, hogy valamelyik szórakozóhelyen kipihenje magát, vagy lazítson egyet.

Családosoknak éppúgy, mint fiataloknak jó úticél ez a kanadai város. A családosok kedvüket lelhetik a több mint 70 park egyikében, míg a fiatalok a különböző sportrendezvények valamelyikén élvezhetik az életet.