Jordánia repülőjegy

 

Jordánia repülőjegy

Jordánia repülőjegy

Az Izrael szomszédságában fekvő kicsiny közel-keleti ország, Jordánia ma már igen látogatott nyaralóhely. Szomszédjához hasonlóan fontos bibliai történetek színhelye, olyan ősi városok földje, ahol a történelem kézzel tapintható. Az utóbbi években főleg a Holt-tenger varázsa miatt, és a Vörös-tenger fantasztikus, búvárkodáshoz ideális tengerpartjai miatt keresik fel egyre többen az országot.

Magyarországról Jordániába jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a Turkish Airlines, az Austrian Airlines, a Lufthansa, az Air France és a British Airways légitársaságok kínálnak olcsó Jordánia repülőjegyeket

A Jordániába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos jordán várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Jordániában