Jordánia repülőjegy

Jordánia repülőjegy

Jordánia repülőjegy

Az Izrael szomszédságában fekvő kicsiny közel-keleti ország, Jordánia ma már igen látogatott nyaralóhely. Szomszédjához hasonlóan fontos bibliai történetek színhelye, olyan ősi városok földje, ahol a történelem kézzel tapintható. Az utóbbi években főleg a Holt-tenger varázsa miatt, és a Vörös-tenger fantasztikus, búvárkodáshoz ideális tengerpartjai miatt keresik fel egyre többen az országot.

Magyarországról Jordániába jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a Turkish Airlines, az Austrian Airlines, a Lufthansa, az Air France és a British Airways légitársaságok kínálnak olcsó Jordánia repülőjegyeket

A Jordániába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos jordán várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Jordániában

 

Amman

Amman repülőjegy

Jordánia fővárosa eredetileg hét dombra épült a Jordán-folyó keleti partján, de Ammán mai területén 19 domb található. A legtöbb idelátogató turista véleménye szerint a legtöbb arab fővároshoz képest kellemesebb éghajlatú és...

Bővebben »

Jordánia

Jordánia klímája igazán kedvező, hiszen lényegében két évszak uralja a vidéket, a nyár pedig áprilistól egészen októberig tart, amikor is nem hullik csapadék. Egész nyáron élvezhetjük a kivételesen kellemes időjárást.

Az idelátogatóknak mindenképp érdemes felkeresniük a fővárost, Ammant, nemcsak azért, mert a közelében magasodó hegyekben még havat is lehet találni, hanem mert a jordán metropolisz gyönyörű, szinte már művészien tervezett város.

Habár régebben a város múltjáról főként a görög-római korból fennmaradt írásokból tájékozódtak az emberek, a legfrissebb ásatásokon 5000 éves régészeti leletekre is bukkantak. A fővárosban számtalan római kori emlék található, köztük Herkules temploma és a 6000 nézőt befogadni képes amfiteátrum épülete. Jordánia történelmi emlékekben gazdag, nagyszerű nyaralóhely.