Japán repülőjegy

Japán repülőjegy

Japán repülőjegy

Az európai kultúrától igencsak távol eső Japán a világ egyik legizgalmasabb, legellentmondásosabb országa, ahol a röghöz kötött, szigorú tradíciók, a konzervatív nézetek a Nyugat felé való nyitás után rövid idő alatt végbemenő túlzott modernizációba csaptak át. Így alakult ki a mai Japán, ahol a tradíció és a fejlődés egyszerre van jelen.

Japánba jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással az Aeroflot, az Austrian Airlines, a Turkish Airlines, a Lufthansa, a KLM, az Air France és a Qatar Airway légitársaságok kínálnak olcsó Japán repülőjegyeket

A Japánba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos japán várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Japánban

 

Tokio

Tokio repülőjegy

Japán fővárosa a maga 8 milliós lakosságával a világ egyik legnagyobb városának számít. De nemcsak méretével és népességi adataival szerepel a világvárosok élvonalában, hanem rendkívül fejlett gazdaságával is. Megszámlálhata...

Bővebben »

Japán

Kevés ország büszkélkedhet ennyire gazdag természeti és kulturális értékekkel, még akkor is, ha a japán hagyományok és magatartásformák számunkra nem mindig érthetőek. A japánok mérhetetlenül tisztelik a hagyományokat, és utazásunk során ez a mindent átható ősi világból táplálkozó viselkedés minket is magával sodor.

Japán a kifinomult művészet, a gazdag történelem hazája, ahol tartalmas városnézések, meghökkentő furcsaságok fogadják a turistákat. Tokió lélegzetelállítóan modern, felhőkarcolókkal tűzdelt város, amelynek kellős közepén található a Császári Palota, az épületet körülölelő liget szívében. Tokióban összeér múlt és jelen. A Nemzeti Múzeumba látogatva megismerhetjük Japán történelmét, az országban pedig sokfelé megcsodálhatjuk a hagyományos stílusban épített japán templomokat.