Izrael repülőjegy

 

Izrael repülőjegy

Izrael repülőjegy

Nem véletlen, hogy a hihetetlen nagy történelmi múltra visszatekintő, fantasztikus tengerparti klímával megáldott Izrael igen kedvelt úti célja az európai utazóközönségnek. Izreal 4000 éves történelme igazán vonzóvá teszi az ázsiai országot. A gazdag múlt megismerésére számtalan kirándulási lehetőség kínálkozik, a temérdek helyszín bejárása után pedig tökéletesen kipihenhetjük a városnézések fáradalmait a Holt-tenger és a Vörös-tenger egyedülálló strandjain.

Mivel Izrael keresett a magyar turisták körében, de nem csak turisták, hanem az üzleti életben is keresett úti cél, két légitársaság, a fapados Wizz Air és az izraeli nemzeti légitársaság az El Al Israel is kínál közvetlen repülőjegyeket Budapestről ide.

Az Izraelbe szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos izraeli várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Izraelben