Izrael repülőjegy

Izrael repülőjegy

Izrael repülőjegy

Nem véletlen, hogy a hihetetlen nagy történelmi múltra visszatekintő, fantasztikus tengerparti klímával megáldott Izrael igen kedvelt úti célja az európai utazóközönségnek. Izreal 4000 éves történelme igazán vonzóvá teszi az ázsiai országot. A gazdag múlt megismerésére számtalan kirándulási lehetőség kínálkozik, a temérdek helyszín bejárása után pedig tökéletesen kipihenhetjük a városnézések fáradalmait a Holt-tenger és a Vörös-tenger egyedülálló strandjain.

Mivel Izrael keresett a magyar turisták körében, de nem csak turisták, hanem az üzleti életben is keresett úti cél, két légitársaság, a fapados Wizz Air és az izraeli nemzeti légitársaság az El Al Israel is kínál közvetlen repülőjegyeket Budapestről ide.

Az Izraelbe szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos izraeli várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Izraelben

 

Eilat

Eilat repülőjegy

Eilat a Vörös-tenger északi részén fekvő, kedvelt izraeli üdülőhely. A kikötőváros, amelyet 1949-ben alapítottak nevét szokás Elat-nak is írni. Alapítását megelőzően csak egy rendőrőrs volt itt, de miután megalapították, és...

Bővebben »

Jeruzsálem

Jeruzsálem repülőjegy

Jeruzsálem Izrael fővárosa, de talán ami kiemeli egy „egyszerű” fővárosi rangból az az, hogy három világvallás a keresztény az iszlám és a zsidó vallás szent helye. Ez utóbbi tény miatt Jeruzsálemet évről évre nagyon sok tur...

Bővebben »

Tel Aviv

Tel Aviv repülőjegy

Ha egy igazán érdekes nyaralásra vágyunk, melyben egyszerre van jelen a tengerparti ejtőzés és a történelmi emlékek látogatása, kitűnő úti cél lehet az Izraelben fekvő Tel-Aviv, ami első ránézésre cseppet sem idézi a régi korok...

Bővebben »

Izrael

Izraeli utazásunk során mindenképpen látogassuk meg a sajátos légkörű Jeruzsálemet, Betlehemet és Názáretet. Olyan hangulat fogad majd minket, amelyhez hasonlót Európában sosem tapasztalhatnánk. Az ország egyik gyakran látogatott természeti látványossága a Gallileai-tenger, mely jelenleg a világörökség várólistáján szerepel. A „tenger” valójában Földünk legalacsonyabban fekvő édesvizű tava.

Izrael a vallási jelentőségű helyszínek valóságos tárháza, érdemes a jelentősebb nevezetességek közül felkeresni a Boldogság Hegyét, a Templomhegyet, valamint a Szent Sír templomát. A Templomhegyen található az Al-Aksza mecset, mely a túlnyomórészt muzulmán idők emléke. Említést kell még tenni a Jad Vasemről, mely a holokauszt áldozatainak izraeli emlékmúzeuma.