Izland repülőjegy

Izland repülőjegy

Izland repülőjegy

Ha nem berzenkedik a hidegtől, viszont szeretne eljutni egy olyan országba, ahol mind a kultúra, az emberek mentalitása, és a természet is teljesen más, mint Európába, Izland tökéletes úti cél. Fentiek mellett, ha szeretné átélni a 24 órás nappalt, világosságot, a nyári időszakban Izlandon ebben is része lehet.

Izlandra egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat Budapestről, de az Air Berlin és a Finnair olcsó Izlandra szóló repülőjegyeket kínál.

Az Izlandra szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos izlandi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Izlandban

 

Reykjavik

Reykjavik repülőjegy

Aki a hideg, télies hangulatú városokat kedveli, annak feltétlenül el kell látogatnia az izlandi fővárosba, Reykjavíkba. Ez a város a világ legészakibb fővárosa. Az ország északi fekvésének köszönhető, hogy Reykjavík, mely Izlan...

Bővebben »

Izland

Izland az a hely, ahol a nyers természet egyedülálló módon összetalálkozik a viking gyökerekkel rendelkező, ám mégis teljes egészében a mai korra jellemző európai kultúrával. A számtalan gejzírnek és vulkánnak otthont adó szigeten a természeti képződmények, formáló erők a maguk szabad vadságában csodálhatók meg.

Izland azon kevés országok közé tartozik, ahol – a lakosok felvilágosultsága ellenére – a néphagyomány, a legendák, mítoszok és mesék mai napig is fontosak, az emberek életének még mindig szerves részét képezi a mondavilág. Éppen ezért a tündérek, manók, trollok hazájaként is emlegetik az országot. Nem is véletlen, hiszen az idelátogatók olyan mesebeli környezetben találják magukat kirándulásaik alatt, mint sehol máshol a világon.

Habár az izlandi települések rendkívül hangulatosak és szépek, sajátságos légkörrel rendelkeznek, a szigetet elsődlegesen természeti látványosságai miatt keresik fel a turisták. Területének mintegy tizedét óriási gleccserek borítják, a jég és a tűz együttes jelenléte lélegzetelállító képződményeket szül szerte a vidéken.

Akik valami igazán szokatlan és életre szóló élményre vágynak, látogassanak el az Észak-Atlanti-óceán e távoli szigetére, ahol az emberek mellett még mindig a természeti az igazi úr.