Írország repülőjegy

Írország repülőjegy

Írország repülőjegy

Írország komoly történelmi hagyománnyal, kulturális múlttal és látnivalóval büszkélkedik, így nem csoda, hogy kedvelt úti cél a magyar turisták körében is. Szerencsére ezt a légitársaságok is tudják, így két fapados a Ryanair, és az ír nemzeti légitársaság, az Aer Lingus is kínál ide közvetlen repülőjegyeket, de átszállással a Lufthansa, a Germanvings, a KLM és az Air France is kínál Írországba repülőjegyet Budapestről.

Az Írországba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos Írországi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Írországban

 

Dublin

Dublin repülőjegy

Írországban nemcsak a városok nyújtanak lenyűgöző látványt, hanem a falusi környezet is, mégis a legtöbb turista Dublint tűzi ki úticélul. Bár Dublin nem tartozik a tipikus európai turistacélpontok közé, mégis érdemes felkeresni...

Bővebben »

Írország

A lélegzetelállító természeti szépségeket rejtő Írország azon kevés európai államok közé tartozik, ahová ellátogatva még hosszabb üdülés alkalmával sem lehet módunk minden programot kipróbálni. A szinte már el nem hihetően zöld árnyalatokban pompázó sziget természeti és történelmi látványosságainak se szeri, se száma, ezért egy rövidebb látogatás esetén bizonyára a bőség zavarával szembesülnénk.

Dublin, az ír főváros egy hamisítatlan pezsgő, friss és lüktető európai nagyváros, ahol minden szórakozási lehetőség megtalálható, amire csak vágyhat az ember. Érdemes betérni a temérdek ír pub egyikébe, akár Dublinban, akár egy kisebb településen, mivel egyedi hangulatot tapasztalhatunk meg ezek mindegyikében, kiváltképp esténként.

A megalititikus épületek maradványai, a keresztény romok és temetkezési helyek, a híres kelta körök, a sörkultúra – a világhírű Guiness-szel vagy az inkább csak a szűk szomszédságban híres Kilkenny vörös sörrel –, a rengeteg vár, a szemet gyönyörködtető füves, sziklás tájak mind-mind olyan maradandó emlékekkel gazdagítják majd életünket, amikre mindig öröm lesz visszaemlékezni. Írországban a régmúlt és a természet alkot tökéletes harmóniát.