3 napos utazás Berlinbe 44 438 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-01-31 » 2019-02-03 | 3 nap


Repülőjegy: 27 734 Ft / Fő

  • Légitársaság: EasyJet
  • Közvetlen járat: igen
  • Mikori adat*: 2018-12-17
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 33 408 Ft / 2 Fő / 3 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 16 704 Ft / 3 nap
  • Szállások száma: 2 126 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Berlin

Berlin repülőjegy

Berlin a németek egyik nagy büszkesége. Itt található a Branderburgi kapu is, melynek leginkább érzelmi értéke van, mintsem építészeti. Több millió turista tekinti meg évente e kaput csupán azért, hogy egy fotót tudjon készíteni. Ha egy németet kérdezünk meg a kapu jelentőségéről, biztosak lehetünk benne, hogy órákig tartó mesélést kapunk cserébe.

Legmagasabb épületük a Tévétorony, ami egyben Európa legmagasabb kilátója is. Ha Berlinben tartózkodunk, nem érdemes kihagyni ennek megtekintését, mert így nem csak a kilátót tekinthetjük meg, de az alatta elterülő várost is, mely szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

E városban a látnivalók közül nem maradhat ki a Berlini fal. Mindenki jól ismeri a történetét, épp ezért a mai napig is 1,4 km hosszan megtekinthető. Sok helyen üzeneteket hagynak rajta, máshol pedig falfirkákkal csúnyítják el. Ebben az esetben nem annyira a látvány fontos, mint a történelmi emlékek. Fényképezkedjünk nyugodtan a falnál.

Berlin legszebb terének a Gendarmenmarktot tekintik a helyiek. Ez nem is csoda, hisz a gyönyörű 18-19. századi épületeknek köszönhetően nemcsak pazar látványt nyújt, hanem egyedi hangulatot is kap a tér. Kedvelt találkozóhely is, ugyanakkor a legtöbb turistabusz is megáll itt.

Akárcsak Németország más területe, Berlin is sokszínű, rengeteg kultúra olvad egybe, ezáltal teljesen egyedi hangulatot és képet kap a város. A művészeti galériák is sokfajta nemzetiségű művész alkotásait állítják ki, nem mellékesen a zenei világ is ugyanennyire változatos.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.