:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur repülőjegy

Malajziáról sokaknak a tengerpart jut elsősorban eszükbe, pedig a főváros, Kuala Lumpur és megér egy kirándulást, ha az országban járunk. Bár az ázsiai országok többségét, így Malajziát is sokan elmaradottabbnak tartják az európai országoknál, Kuala Lumpur városa rácáfol az ehhez hasonló előítéletekre. A maláj főváros egy igazi modern, XXI. századi város képét mutatja.

Kuala Lumpur Malajzia legnépesebb városa, melynek egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó turisztikai látványossága a Petronas-ikertorony, de sokan keresik fel a Menara Kulala Lumpurt is, ami a maga 421 méteres magasságával Ázsia második legmagasabb tévétornya. Sok turista keresi fel a Dataran Merdekát is, ami a Függetlenség tere, emelletzt népszerű turistacélpont az Istana Negara, vagyis a malajziai király rezidenciája is. A múzeumok kedvelői tartalmas időt tölthetnek el a Maláj Nemzeti Múzeumban, valamint az Iszlám Művészeti Múzeumban.

Kuala Lumpur éghajlata trópusi, ennek megfelelően nagy meleg jellemző az év minden napján, magas páratartalommal megspékelve. Az átlagos hőmérséklet 30 fok körül van, a 20 fok már hidegnek számít. Novembertől januárig intenzívebbek az esőzések, mint az év többi szakában, de a hőmérséklet ekkor sem csökken számottevően.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.