:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Berlin

Berlin repülőjegy

Berlin a németek egyik nagy büszkesége. Itt található a Branderburgi kapu is, melynek leginkább érzelmi értéke van, mintsem építészeti. Több millió turista tekinti meg évente e kaput csupán azért, hogy egy fotót tudjon készíteni. Ha egy németet kérdezünk meg a kapu jelentőségéről, biztosak lehetünk benne, hogy órákig tartó mesélést kapunk cserébe.

Legmagasabb épületük a Tévétorony, ami egyben Európa legmagasabb kilátója is. Ha Berlinben tartózkodunk, nem érdemes kihagyni ennek megtekintését, mert így nem csak a kilátót tekinthetjük meg, de az alatta elterülő várost is, mely szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

E városban a látnivalók közül nem maradhat ki a Berlini fal. Mindenki jól ismeri a történetét, épp ezért a mai napig is 1,4 km hosszan megtekinthető. Sok helyen üzeneteket hagynak rajta, máshol pedig falfirkákkal csúnyítják el. Ebben az esetben nem annyira a látvány fontos, mint a történelmi emlékek. Fényképezkedjünk nyugodtan a falnál.

Berlin legszebb terének a Gendarmenmarktot tekintik a helyiek. Ez nem is csoda, hisz a gyönyörű 18-19. századi épületeknek köszönhetően nemcsak pazar látványt nyújt, hanem egyedi hangulatot is kap a tér. Kedvelt találkozóhely is, ugyanakkor a legtöbb turistabusz is megáll itt.

Akárcsak Németország más területe, Berlin is sokszínű, rengeteg kultúra olvad egybe, ezáltal teljesen egyedi hangulatot és képet kap a város. A művészeti galériák is sokfajta nemzetiségű művész alkotásait állítják ki, nem mellékesen a zenei világ is ugyanennyire változatos.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.