:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Moszkva

Moszkva repülőjegy

Moszkva Oroszország fővárosa, s mint ilyen, értelemszerűen annak legfontosabb kereskedelmi, gazdasági és pénzügyi városa.

Moszkva épületei jellegzetes orosz stílusban épültek, színes és díszes elemeket viselve magukon. Két legjelentősebb épülete a Blazsennij-székesegyház és a Kreml. A székesegyház a Vörös-téren található. Több templomból áll, melyek tornyai és kupolái többféle színben pompáznak, s mégis összeillő egészet alkotnak. A Kreml, csakúgy mint a székesegyház, épületek együttese, viszont ez nem pompázik mindenféle színben, csak kupolái fénylenek aranylóan, és a napszaknak megfelelően változtatják színüket, attól függően, hogy épp hogyan esik rájuk a fény.

Történelmi látványosságokat Moszkvában rengeteget találhatunk. A Gorkij Emlékmúzeum gyönyörűen megmunkált bordűrei és üvegablakai között a szocialista író, Gorkij személyes tárgyait vehetjük szemügyre.

Természetesen a Lenin Mauzóleum sem maradhat ki a látnivalók listájából. A kockákból álló piramisszerű épület a Szovjetunió első vezetőjének, Leninnek a holttestét őrzi.

Ha az orosz történelem kedvelői vagyunk, akkor a Romanov bojárok palotáját se hagyjuk ki. A díszes orosz építészeti remekműben a híres orosz uralkodódinasztia, a Romanov család személyes tárgyait őrzik. Mind a belső, mind a külső látványt az akkori korra jellemző fényűzés és pompa uralja.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.