138 napos utazás Szingapúrba 893 444 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-07-27 » 2019-12-11 | 138 nap


Repülőjegy: 296 732 Ft / Fő

  • Légitársaság: több légitársaság
  • Közvetlen járat: nem
  • Mikori adat*: 2019-07-15
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 1 193 424 Ft / 2 Fő / 138 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 596 712 Ft / 138 nap
  • Szállások száma: 461 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Szingapúr

Szingapúr repülőjegy

Szingapúr, Ázsia független városállama szigorú szabályok szerint rendezett életmódot folytat, éppen ennek köszönhetően válhatott a világ egyik leggazdagabb államává. Forgalmas kikötő, pénzügyi központ, fő stratégiai kereskedelmi csomópontok biztosítják sikerének alapjait, melyet természetesen erős turisztikai hullám követ.

A szingapúri kultúra nagy hatással bír a külföldiek számára, ugyanis a globalizált világ metropoliszaként tartják számon. Fiatal „kora” ellenére változatos képet mutat, ahol számtalan vallás, nyelv és kultúra keveredik. Az „Oroszlán Város”, ahogy Szingapúrt nevezik számtalan fesztiválnak és nemzetközi eseménynek ad otthont, s emellett persze gondosan ügyel saját presztízsére és harmonikus egységére is.

A „Gardens by the Bay” elnevezés három vízközeli kertet takar, északi, déli és központi irányulásban. Az ökoturizmus egyik fő célpontja, mely a városi „zöld életmód” népszerűsítését szolgálja, a természet és ember összhangjának megteremtésére igyekszik felhívni a figyelmet.

A Jurong Madárpark a világ egyik legkülönlegesebb állatparkja, ahol hatszáz madárfaj nyolcezer példányát mutatják be egy körülbelül húsz hektár méretű területen. Flamingók és lóri papagájok népes hada fogadja a kíváncsi turistákat, és igazi szenzációba is belefuthatunk, hiszen itt sikerült először fogságban szaporítani a sárgarojtos paradicsommadarat. A „Jurongban” üzemel Ázsia csendes-óceáni régiójának egyetlen madárkórháza, ezzel is előnyhöz juttatva a szingapúri látványosságot.

Szingapúr nem mindennapi vonzerejének titkát szinte képtelenség megfejteni, azonban érdemes annak részesévé válni. Ázsia egyik legértékesebb gyöngyszeme Önt is hatalmába keríti, ha átlépi kapuját.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.