:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Seattle

Seattle repülőjegy

Az Amerikai Egyesült Államok északi régiójának legnagyobb városa a grunge és a garage rock zenei stílusok szülőhelye, éppen ezért nem csoda, hogy Seattle olyan nagy zenészeket adott a világnak, mint Kurt Cobain vagy Jimi Hendrix.

A városban számos látnivaló található, ezért amerikai utunk során érdemes minél több időt eltöltenünk itt. Seattle egyik leghíresebb építménye a Space Needle, amely egy repülő csészealjat ábrázoló torony, ahonnan tökéletes kilátás nyílik az egész városra.

A belvárosban sétálgatva számtalan kávézót találhatunk, ahova beülhetünk kicsit megpihenni a városnézés közben, és errefelé sok helyen szervezett sétákat is indítanak, amennyiben nem akarjuk magányosan nyakunkba venni a várost.

Érdemes ellátogatni a Pike Place Marketbe, ahol a hatalmas piacon a haltól a pékárun át a legfrissebb gyümölcsökig mindent megtalálhatunk, nem véletlenül ez város legtöbbet látogatott célpontjainak egyike. A Pioneer Square a város történelmi negyede, ahol bepillantást nyerhetünk Seattle múltjába. A kikötőt meglátogatva megcsodálhatjuk az itt horgonyzó számtalan szebbnél szebb jachtot. A gyermekes családoknak pedig semmiképp sem érdemes kihagyniuk a Seattle Akváriumot, ahol láthatjuk az óriás polipot, valamint a híres lazaclépcsőt, mely a halak természetes környezetét hivatott imitálni.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.