5 napos utazás Seattlebe 269 697 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-10-01 » 2019-10-06 | 5 nap


Repülőjegy: 204 757 Ft / Fő

  • Légitársaság: több légitársaság
  • Közvetlen járat: nem
  • Mikori adat*: 2019-06-10
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 129 880 Ft / 2 Fő / 5 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 64 940 Ft / 5 nap
  • Szállások száma: 120 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Seattle

Seattle repülőjegy

Az Amerikai Egyesült Államok északi régiójának legnagyobb városa a grunge és a garage rock zenei stílusok szülőhelye, éppen ezért nem csoda, hogy Seattle olyan nagy zenészeket adott a világnak, mint Kurt Cobain vagy Jimi Hendrix.

A városban számos látnivaló található, ezért amerikai utunk során érdemes minél több időt eltöltenünk itt. Seattle egyik leghíresebb építménye a Space Needle, amely egy repülő csészealjat ábrázoló torony, ahonnan tökéletes kilátás nyílik az egész városra.

A belvárosban sétálgatva számtalan kávézót találhatunk, ahova beülhetünk kicsit megpihenni a városnézés közben, és errefelé sok helyen szervezett sétákat is indítanak, amennyiben nem akarjuk magányosan nyakunkba venni a várost.

Érdemes ellátogatni a Pike Place Marketbe, ahol a hatalmas piacon a haltól a pékárun át a legfrissebb gyümölcsökig mindent megtalálhatunk, nem véletlenül ez város legtöbbet látogatott célpontjainak egyike. A Pioneer Square a város történelmi negyede, ahol bepillantást nyerhetünk Seattle múltjába. A kikötőt meglátogatva megcsodálhatjuk az itt horgonyzó számtalan szebbnél szebb jachtot. A gyermekes családoknak pedig semmiképp sem érdemes kihagyniuk a Seattle Akváriumot, ahol láthatjuk az óriás polipot, valamint a híres lazaclépcsőt, mely a halak természetes környezetét hivatott imitálni.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.