:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Málta

Málta repülőjegy

Málta Szicília és Afrika között, Szicíliától 96 Km fekvő mediterrán szigetcsoport. A szigetcsoport 3 nagyobb szigetből (Málta, Comino és Gozo) és több apró szigetből áll. Málta kivalló fekvésének és számos történelmi látnivalójának köszönhetően népszerű üdülő, nyaraló hely a turisták körében.

Bár Málta kicsi ország, földrajzi adottságai és gazdag történelmének köszönhetően sokszínű élményt nyújt az odalátogatóknak. A tengerpart homokos, illetve sziklás, kis öblökkel, kitűnő búvárkodási lehetőségekkel. A tenger kristálytiszta, magas a napsütéses órák száma, nem csoda, hogy Málta az egyik legkedveltebb mediterrán sziget.

Málta történelme régi, körülbelül időszámításunk előtt 5000 évvel kezdődött, szinte az összes nagy birodalom megpróbálta meghódítani (többnyire sikeresen), így elég színes történelmi emlékekkel rendelkezik.

Málta mai arca a 16. században alakult ki, amikor is a Szent János rendi lovagok letelepedtek ide és megépítették a fővárost Vallettát. Ezért szokás Máltát a lovagok szigetének is nevezni.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.