:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Menorca

Menorca repülőjegy

A Baleár-szigetek második legnagyobb tagja a 694 km²-es Menorca, mely Mallorcától 40 km-re észak-keletre található. Egyike Európa legrégebb óta lakott vidékeinek, hiszen a szigeten számos megalit építmény maradványa található, melyek bizonyítják, hogy már az őskorban is éltek itt emberek.

Hihetetlen szépségű táj tárul az idelátogató turisták elé, hiszen számos érintetlen öböl, strand található a szigeten, nem beszélve arról a temérdek állat- és növényfajról, mely kifejezetten csak Menorcán honos. A sziget tökéletes, nyugodt kikapcsolódási lehetőséget kínál az utazók számára. Az itt élők igyekeznek elkerülni a mediterrán szigetekre jellemző turistaáradatot, ezért nem építenek óriási szállodákat, és nem találhatók a szigeten zajos klubok sem, így leggyakrabban nyugalomra vágyó családok, párok választják úti célul.

A strandon ejtőzve élvezhetjük a szigetre jellemző hűsítő szelet a nyári forróságban, megmártózhatunk a lélegzetelállító szépségű, paradicsomi strandok kellemesen meleg vízében, napozhatunk a parton, helyi koktélkülönlegességeket kortyolgathatunk, miközben egy kis Mahón sajtot falatozgatunk.

Menorca igazi vonzereje a természeti szépség és a nyugalom, így kifejezetten azoknak ajánlott ellátogatni a szigetre, akik nem vágynak az Ibizán vagy Mallorcán olyannyira jellemző nyüzsgésre.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.