:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Gran Canaria

Gran Canaria repülőjegy

A Kanári-szigetek névadója a Gran Canaria sziget. Rendkívül változatos éghajlata és elővilága miatt a kis kontinens elnevezés is ráragadt. Itt található Las Palmas, a Keleti Kanári-szigetek fővárosa, valamint a déli részen terül el a nyüzsgő üdülőváros, Playa del Inglés.

Ezt a szépséges kis kontinenst, a Tejeda-hegység völgyei s lankái választják több teljesen eltérő részre. A Gran Canaria északi felén a sűrűbb csapadéknak köszönhetően gazdagabb növényvilággal találkozhatunk, a sziget közepe már sziklás és kopár, míg délen a Maspalomas 6 km hosszan hullámzó homoksivatagát csodálhatjuk meg.

A Playa de las Canteras az egyik legkedveltebb és legszebb strand Gran Canarián. A 3,1 km-es partszakaszon bárok, éttermek, kávézók és fagyizók várják a napozókat. Las Palmasban kihagyhatatlan látnivaló a történelmi óváros, Vegueta városrész, amely lenyűgőző régi épületeivel ejti ámulatba a látogatókat. Ilyen például a 300 éven keresztül épült Santa Ana székesegyház.

A fővárostól nem messze található a Jardin Canario, vagyis a „Kanári-kert”, ahol Gran Canaria mintegy 500 fajból álló dús növényzetét lehet megismerni. Búvárkodóknak, jetskizőknek és vitorlázóknak nem szabad kihagyniuk Puerto de Mogánt, Gran Canaria Velencéjét. Keskeny csatornák, sétálóutcák, színes virágokkal belepett bájos kis házak tarkítják a sziklás öbölbe épült üdülővárost.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.