:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Phuket

Phuket repülőjegy

Phuket a maga 550 négyzetkilométeres kiterjedésével a legnagyobb thaiföldi sziget. Egyike a leglátogatottabb thaiföldi úti céloknak, mely ennek ellenére megőrizte természeti titkait, ezért is nevezik a Dél gyöngyszemének. A fantasztikus szigetet a szárazfölddel a Saphán Sarasim, azaz a Szerelmesek hídja köti össze.

Hegyvidék és esőerdő, hófehér tengerpart és azúrkék tenger, pálmaligetek: ez a varázslatos kombináció egyetlen szigeten, a fantasztikus környezet lenyűgöző pihenési és szórakozási lehetőséget nyújt. A szigetnek gazdag a kulturális élete, de nincs hiány az éjszakai szórakozásban sem, viszont az elvonult békére vágyók is találhatnak igazán nyugodt helyeket. A szigeten fantasztikus vízesések, nemzeti parkok, rezervátumok, tengeri akváriumok és állatkertek, lenyűgöző kilátók és gyöngyfarm is várja az idelátogatókat.

Emellett a nagymértékű turistaforgalom ellenére is mindenképpen érdemes meglátogatni a James Bond-filmekből ismertté vált Phi-Phi szigetet, valamint a pang-ngai James Bond-szigetet.

A napozni, strandon feltöltődni vágyókat számos lenyűgözően kialakított tengerpart várja: Banglao Bay, Kamala Beach, Patong Beach és Kata Beach mind más és más jellegű élményeket tartogat. Banglao Bay híres luxusvilláiról és modern hoteleiről, míg a Patong városától északra fekvő Kamala Beach nyugodt, főszezonban is alkalmas a pihenésre, Kata Beach pedig a hagyományos éttermek és a nyüzsgő éjszakai élet színtere. Végül persze nem hiányozhat a listából Patong Beach, a legnagyobb idegenforgalmi úti cél, mely számos lehetőséget nyújt sportolásra és családi programokra egyaránt.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.