:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Helsinki

Helsinki repülőjegy

A nyaralás tervezésekor a legtöbb ember lelki szemei előtt a nyári időszak jelenik meg, homokos vízpartokkal, esetleg pálmafákkal. Rengeteg hely van azonban a világon, vagy akár Európán belül, amiért érdemes feláldozni a tengerparton fekvős kikapcsolódást, ugyanis lenyűgöző látványosságaival teljes mértékben kárpótol. Ilyen város Helsinki is, ami talán nincs teli pálmafákkal, de garantáltan érdekes és élvezetes programot nyújt az ide látogató turisták számára.

Helsinki Finnország fővárosa, és a maga közel 570 ezer lakójával egyben a legnagyobb város is az országban. Helsinki a Finn-öböl partján fekszik, de ezen kívül is számos öböl és félsziget tagolja, ráadásul 315 sziget is található a területén, tehát rendkívül változatos a területe. A város természetesen ezen kívül is rendkívül sok látnivalóval rendelkezik, ezért rengeteg turista keresi fel minden évben.

Helsinkiben járva feltétlenül nézzük meg az Elnöki Palotát, ami eredetileg sóraktár volt, ma pedig a köztársasági elnök munkahelye; az 1852-ben felszentelt Helsinki Székesegyházat, valamint a Finlandia Palotát, ami 1971-ben készült el, azóta Helsinki hangverseny- és kongresszusi palotája, a finn főváros zenei életének fellegvára.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.