:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Havanna

Havanna repülőjegy

Kuba fővárosában járva – főleg a belvárosban – úgy érezhetjük, hogy egy száz évvel ezelőtti városba csöppentünk, ahol éjjel-nappal forr a hangulat, csábítják az utazót a színházak, kabarék és éjszakai lokálok világába. Számos kulturális program várja a turistákat, különösképpen az óváros, mely a világörökség része is.

A Kubai Hadtörténeti Múzeum a Fuerza Real-nál található, mely a város legrégebbi erődje a XIX. századból. Híres látnivaló a Fegyverek Tere (La Plaza de Armast), melyet impozáns paloták vesznek körül. Közülük kiemelendő a Palacio de los Capitales Generales. A barokk stílusban épült Catedral de san Cristóbal az egyik leglátogatottabb templom, mely helyet ad a Kolumbusz síremléknek. Havanna hatalmas tere a Plaza de la Revolución, fő ékessége a szürke márványból épített Jose Marti emlékmű, melynek tetejére lift viszi fel a látogatókat, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. A főváros parti sétánya a Malecon, mely minden napszakban más arcát mutatja, és a helyiek életébe is bepillantást enged.

Ha már Kubában járunk, semmiképpen nem feledkezhetünk meg az ország védjegyének számító szivarról sem. A Fábrica de Tabacosban tett gyárlátogatás érdekes programot ígér, legyen szó szivarozó, vagy nem dohányzó látogatóról. Kuba a salsa tánc szülőhazája, így Havannában járva nappal az utcákon, éjjel a szórakozóhelyeken ismerkedhetünk az egyedi életérzést nyújtó ritmusokkal és leshetünk el néhány lépést a helyi mesterektől.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.