10 napos utazás Glasgowba 118 608 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-09-27 » 2019-10-07 | 10 nap


Repülőjegy: 43 228 Ft / Fő

  • Légitársaság: Wizz Air
  • Közvetlen járat: igen
  • Mikori adat*: 2019-06-17
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 150 760 Ft / 2 Fő / 10 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 75 380 Ft / 10 nap
  • Szállások száma: 172 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Glasgow

Glasgow repülőjegy

Skóciában járva semmiképpen se hagyjuk ki Glasgow meglátogatását, mely Skócia legnagyobb városa, ennek ellenére nem túl zsúfolt, mindössze valamivel több mint félmillió ember lakja. A városban számos galéria, valamint régi épületek várják a látogatókat. Glasgow különösen híres építészetéről, nem véletlen, hogy 1999-ben elnyerte a City of Architecture and Design címet is.

Glasgowban rengeteg múzeum és galéria megtekintése ingyenes, így a kulturális programok még csak nem is terhelik meg különösebben a turisták pénztárcáját. A Kelvingrove Art Gallery például körülbelül másfélmillió látogatót fogad évente, térítésmentesen. Ugyancsak ingyenes a Museum of Transport, vagyis a közlekedési múzeum, amit szintén érdemes megnézni, ahogy a botanikus kertet is.

A város képét meghatározza, hogy a közepén folyik a Clyde folyó, melynek mentén a néhány évszázada nagyon jelentős hajóépítő ipar emlékeivel találkozhatunk. Az ipari forradalom iparmágnásainak fényűző, pompás, viktoriánus stílusban épült házai is megtekinthetők a közeli Merchant Cityben. Ha pedig szeretnénk kicsit elszakadni a várostól, befizethetünk egy egynapos Loch Ness-i kirándulásra is, ami garantáltan hatalmas élményt nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.