:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Fuerteventura

Fuerteventura repülőjegy

Az európai turisták által igen kedvelt Kanári-szigetek egyik szigete, Fuerteventura Afrikához fekszik legközelebb, és a szigetcsoport második legnagyobb tagja. A gyönyörű, egzotikus nyaralóhely természeti kincsekben és apró halászfalvakban egyaránt bővelkedik, nem csoda, hogy évről évre egyre többen keresik fel homokos strandjait.

A sziget egyik legkedveltebb látványossága az északi területén található homokdűnés vidék, strandjait pedig a legszebbekként tartják számon. A tengervíz kristálytiszta, a klíma a lehető legoptimálisabb, kiválóan lehet tengerpartjain napozni, a tengeri levegő ugyanis folyamatosan hűti az embert, ezért azok számára is kiváló úti cél, akik szeretnék elkerülni a tikkasztó hőséget.

Habár települései közül a leggyakrabban látogatottak közé tartozik Caleta de Fuste, Corralejo és Costa Calma, mindenképp érdemes felkeresni a festői szépségű Morro Jable halásztelepülést is, mely mára szintén hatalmas üdülőparadicsommal egészült ki. A ritka, páratlan szépségű tájak szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk a fekete homokkal borított Ajuy-strandra, amely inkább kuriózumnak, látványosságnak tekinthető, hiszen úszni itt nem ajánlott.

Fuerteventura a legkiválóbb helyszín egy hamisítatlan, strandolással töltött nyaraláshoz, így elsősorban a passzívabb kikapcsolódás híveinek ideális, de emellett látnivalókban, kirándulóhelyekben sem szűkölködik.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.