:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Edinburgh

Edinburgh repülőjegy

Skócia fővárosa, Edinburgh nagyon sok fesztiválnak ad helyet. Szinte minden hétre akad valamilyen ünnepség, legyen az virágfesztivál, klasszikus zenefesztivál vagy bármi. Szinte minden esemény köré tudnak a skótok fesztivált rendezni. Egy ilyen ünnepségre érdemes elmenni, hisz hihetetlen élményt nyújt.

Természetesen nem csak a fesztiválokért érdemes meglátogatni a skót fővárost, hanem rengeteg látnivaló is van ott. A legfontosabb az edinburghi vár. A várat többször ostromolták, fosztották ki, sőt több átépítésen is keresztülment, épp ezért több korra jellemző építészeti jegy is látható rajta. Itt működik a Nemzeti Hadtörténeti Múzeum, a koronázási ékszereket is itt őrzik. Érdekes és tanulságos lehet a vár megtekintése. A Holyroodhouse-palota, vagy ismertebb nevén a királyi palota a jelenlegi királynő rezidenciája, de maga a királynő keveset tartózkodik itt. Inkább állami fogadásokat, ünnepségeket szerveznek itt. Az épületben található még a Királynői Galéria is.

Az olyan épületeket, mint a Skót Nemzeti Galéria, vagy a Skót Parlament is érdemes megtekinteni, hisz az európai szemek számára kissé eltérő építészeti stílussal találkozhatunk itt.

A folyamatosan lüktető város nem csak a fiatalokat csábítja, mivel az idősebb generáció számára is nagyon sok néznivaló van. Akár családosok számára is kitűnő úticél, amennyiben meg tudnak barátkozni a sokszor kellemetlen időjárással.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.