:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Dubai

Dubai repülőjegy

Arab világváros. Elsősorban mérhetetlen gazdagságáról híres, melyet az itt található kőolaj biztosít számára. Legmeghatározóbb jellegzetességei fejlett infrastruktúrája, modern ominózus épületei, csillogó szállodái, gyönyörű strandjai és mesterséges szigetei.

Itt található a világ egyetlen hétcsillagos szállodája is, a vitorlát imitáló Burj Al Arab, ami a modern stílust ötvözi az iszlám építészet jellegzetességeivel. A tenger fölé építették, így talapzatául egy mesterséges sziget szolgál.

Másik nagyon híres és tömegek által látogatott szállodája a Jumeira Beach Hotel, egy igazi vízi sport paradicsom. Vitorlázástól elkezdve a vízi síelésig, kilométeres csúszdákig és minden elképzelhető, vízzel kapcsolatos szolgáltatásig itt mindenki megtalálhatja a számára leginkább vonzót.

Dubai egy sivatag közepére épített város, de nehogy egy pillanatig is azt gondoljuk, hogy csak a nyári elfoglaltságoknak adózhatunk területén. Hihetetlenül hangzik, de vannak szállodái, ahol például síelhetünk vagy snowboardozhatunk is. Ilyen hely például a Ski Dubai hotel, amely egész évben várja a téli sportok szerelmeseit.

Leghíresebb mesterséges szigetei a Pálma-szigetek. Nevét azért kapta, mert az ember alkotta szigetek úgy helyezkednek el, hogy a magasból, együttesen egy pálmafára hasonlítanak leginkább. A szigeten számos villa és apartman épül, mindenik luxus kivitelezésben.

Nem nagy múltra visszatekintő város, egyes feljegyzések szerint mindössze 150 éve létezik, ezért nem állíthatjuk, hogy büszkélkedhet túl sok műemlékkel vagy a múltat idéző épületekkel, viszont lehengerlő, amit ez alatt a nem túl hosszú idő alatt megalkottak ezen a helyen. Aki szereti a fényűzést, csillogást, luxust, na és persze meg is tudja engedni magának, semmiképp se hagyja ki.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.