:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Doha

Doha repülőjegy

Ha igazi luxusra vágyunk, modern és exkluzív helyeken kényeztetnénk magunkat, Katar fővárosa igazán jó választás. Ha nem a májustól szeptemberig tartó forró nyári időszakot választjuk, akkor még az időjárás is a kellemes kikapcsolódást támogatja.

Doha jelenleg az iszlám kultúra és a nyugati hitech világ keveréke, ahol minden a fényűzésről szól, s mindez a helyiek hatalmas vendégszeretetével, alázatos viselkedésével párosul. Szinte mindegyik épület a modern építészet egy-egy mintapéldánya, így a város összképe ezzel feledhetetlen élményt nyújt.

Az aktív pihenés szerelmeseinek a város hatalmas élmény lehet, hiszen nem kevesebb, mint öt sportstadion (köztük egy teniszkomplexum), továbbá egy golfklub is rendelkezésükre áll. Mivel a városnak hatalmas bevételei vannak az olajiparból, a kereskedőket nem terhelik meg magas adókkal. Ebből kifolyólag a vásárlók egy jó kis alkudozás után a listaár töredékéért juthatnak a termékekhez. Vásárlásra kiváló hely a belváros, Souq Waqif utcái vagy a Villagio Mall bevásárlóközpont. Doha városképének egyik jellegzetes tájékozódási pontja a modern építészet egyik műalkotásának számító Aspire-torony. A leggazdagabb réteg számára készült Doha partjaitól néhány száz méterre a Gyöngy nevű mesterséges szigetcsoport, ahol szállodák, szórakozóhelyek és éttermek várják a felső tízezer tagjait. Két múzeum, az Al-Rumailah Park, vagy a város nevezetességének számító Grand Hamad utca is várja a kíváncsi turistákat.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.