15 napos utazás Párizsba 252 240 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-10-14 » 2019-10-28 | 15 nap


Repülőjegy: 48 180 Ft / Fő

  • Légitársaság: Air France
  • Közvetlen járat: igen
  • Mikori adat*: 2019-07-10
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 408 120 Ft / 2 Fő / 15 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 204 060 Ft / 15 nap
  • Szállások száma: 4 850 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Párizs

Párizs repülőjegy

A Szajna folyó partján, a franciaországi Île-de-France szívében terül el az ország fővárosa, Európa egyik legnépesebb városa, Párizs. A város XII. kerületében 1991-ben számos lenyűgöző lelet került elő, az ásatások során egy Kr. e. 4200 körüli vadászfalu nyomait tárták fel. Ezt követően a ma ismert leletek szerint Kr. e. 250 és 200 között alapították meg a rómaiak a mai város ősét.

Párizs végül a IV. században kapta meg napjainkban is használt nevét a parisius törzs után. A város a XI. században kezdte meg a terjeszkedést a Szajna jobb partján, majd a következő századokban rohamos fejlődésnek indult, miközben királyi székhellyé nőtte ki magát. Párizs gyakorlatilag két évezreden keresztül játszott kiemelkedően fontos szerepet a régió történelmében, napjainkban pedig a világ egyik vezető gazdasági és kulturális központja, emellett pedig a négy vezető világváros egyike, köszönhetően a politikára, az oktatásra, a tudományra, a művészetekre, a sajtóra, a szórakoztatóiparra, valamint a divatra gyakorolt befolyásának.

A város világszinten a turisták legkedveltebb úti célja, évente több mint 30 millióan látogatnak ide. Emellett itt található az 500 legjelentősebb vállalat közül 38-nak a székhelye, de olyan jelentős nemzetközi szervezetek központja is a város, mint az UNESCO, az OECD, az ICC vagy az ESA.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.