:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Belgrád

Belgrád repülőjegy

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a nagy történelmi múltra visszatekintő Belgrád, mely valaha Nándorfehérvár néven is nagyhírű településnek számított, milyen elfeledett kincseket rejt. Nemcsak Szerbia fővárosa, hanem mindemellett egész Európa egyik legnagyobb városa épült fel az 1456-os híres ütközet helyszínén.

Sokan – látatlanul – téves képet alkotnak magukban Belgrádról, holott a szerb főváros valójában igazi pezsgő forgatagot mondhat magáénak, s igaz ez különösen az éjszakai életére vonatkozóan. Hihetetlenül sok kikapcsolódási lehetőség, a metró hiánya ellenére jól szervezett tömegközlekedés, rengeteg történelmi emlék és látnivaló várja az idelátogatókat.

Nagyszerű szerb konyha, egyedülállóan vegyes kulturális hatások, számos zenei fesztivál fogadja a turistákat, akik az esetleges előzetes ellenérzéseiket pillanatok alatt elfelejtik. Az épületek sokszínűek, és számos építészeti műremek is található a fővárosban.

Elsőként érdemes felkeresni a Nemzetgyűlés épületét, a Nemzeti Színházat, és természetesen nagy sétát lehet tenni a várban is. Belgrád egyik legpompásabb épülete a Szent Márk Székesegyház, amelyet meglátogatva érdemes elidőzni a szomszédságában elterülő parkban is. Belgrád még a szélesebb utazóközönség felfedezésére vár, s méltatlanul szorult háttérbe az európai turistacélpontok sorában.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.