2 napos utazás Amszterdamba 116 632 Ft / fő-től (repülőjegy + szállás)

 

Dátum: 2019-07-19 » 2019-07-21 | 2 nap


Repülőjegy: 104 016 Ft / Fő

  • Légitársaság: KLM
  • Közvetlen járat: igen
  • Mikori adat*: 2019-07-15
Repülőjegy lefoglalása »

Szállás: 25 232 Ft / 2 Fő / 2 nap

  • A szállás ára 1 főre vetítve**: 12 616 Ft / 2 nap
  • Szállások száma: 982 darab
Szállás lefoglalása »

 

További hasonló ajánlatok »
*= az a dátum, amikor a repülőjegy árának keresése megtörtént, az idő előrehaladtával az ár változhat pozitív és negatív irányban is.
**= 2 főre foglalás esetén

Amszterdam

Amszterdam repülőjegy

1813 óta Hollandia a tulipán és szélmalom országának fővárosa, nevének jelentése: gát az Amstelen. Azért kapta ezt a nevet, mert az Amstel-folyó partján fekszik. Ha meg akarunk tudni valamit a holland kultúráról, akkor a fővárosában kezdjük, mivel ez a hely magába zsúfol mindent a holland építészetről, művészetről, kultúráról a középkortól kezdődően egészen napjainkig.

Azok a helyek, amelyeket feltétlenül látnunk kell itt: a Nieuwe Kerk (Új Templom), ami számos jeles történelmi esemény helyszínéül szolgált és szolgál a napjainkig, az Oude Kerk (Öreg Templom), a város legrégebbi műemléke. Amszterdam leghíresebb parkja a Vondelpark, továbbá a Begijnhof, a város egyik központi része telis-tele régi, a történelmet idéző, tipikusan a hollandokra jellemző építészeti stílusban felépített házakkal, a Királynő épülete a város főterén, melyet Európa legnagyobb épületeként tartanak számon, a Nyugati templom, Európa legelső protestáns temploma és egyben Rembrandt híres holland festőművész temetkezési helye is. De megemlíthetjük még a tulipánpiacot is, hiszen Hollandia egyik legismertebb szimbóluma a tulipán vagy az Albert Cuyp piacot, ahol több mint 300 stand közül válogathatjuk ki a szuveníreket. Szuvenírként mindenképpen vigyünk haza magunkkal egyet Hollandia másik szimbólumából is a híres, nyárfából készült holland fapapucsból.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.