:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Alicante

Alicante repülőjegy

Spanyolország legszebb részén, a Costa Blancán fekszik ez a több mint 322 ezer lakosú nagyváros, mely igazi turistaparadicsom. Itt minden feltétel adott egy feledhetetlen nyaraláshoz. Minden turista megtalálhatja itt a számára jó kikapcsolódást, hisz találhatunk itt fehér homokos strandot, múzeumot, pezsgő éjszakai életet, de az építészet remekeit is megtekinthetjük.

A fehér homokos strand arra csábítja a gyanútlan turistákat, hogy egész nap a strandon süttessék magukat. Erre persze rásegítenek a hangulatos kávézók és éttermek, ahol egy hűs koktél mellett elfeledhetjük az otthoni gondokat.

A város egyik leghíresebb látványossága a sziklára épült Szent Borbála-várkastély. A kastélyhoz nem csak lépcsőt mászva juthatunk fel, hanem egy, a sziklába vájt lifttel is. Fent csodás látvány tárul elénk, hisz az egész város a lábaink előtt hever, nem beszélve a csodás partról.

A Régészeti Múzeum is kellemes kikapcsolódást nyújthat, hisz egyedülálló leleteket állítottak itt ki nem csak Alicante környékéről, hanem egész Spanyolországból.

Van még néhány olyan látványosság, amit kár lenne kihagyni, ha itt nyaralunk. Ilyenek a Szűz Mária-templom, a városháza épülete vagy épp a régi arab negyed. Ezek megtekintése egész napra való kikapcsolódást biztosít számunkra.

Alicante életkortól függetlenül az egész családnak nyújt kikapcsolódást és szórakozást. Az éjszakai élet, a divatos diszkók a fiatalok kedvelt helyei lehetnek, míg a múzeumok, parkok inkább az idősebb generációt csábítják.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.