:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Auckland

Auckland repülőjegy

Új-Zéland legnagyobb városa élhetőség és a lakosok életminősége tekintetében az élvonalban található, ezért aztán az ide tévedő turista sem járhat rosszabbul; Auckland igazi kikapcsolódást jelent bárki számára. Látványos tengerpartjának kedvező körülményei miatt a vitorláshajózás szerelmeseinek egyik kedvelt helyszíne.

Városképének legmeghatározóbb eleme a 328 méteres Sky Tower. Ugyan alapvetően távközlési célokat szolgál, a turisták kedvéért található benne kilátó, kávézó és étterem is, a torony éjszakai kivilágítása pedig mindig más színben pompázik. Az Auckland Harbour Bridge a város másik meghatározó építménye, aszimmetrikus kialakítása miatt elég egyedinek számít. Aucklanden közlekedik egy piros busz, melyet érdemes elcsípni, ugyanis ingyen visz körbe a városon, elhaladva néhány nevezetesség mellett.

A csendes kikapcsolódásra vágyók számára pompás hely a város centrumában található vulkáni kráterben kialakított Auckland Domain. A park területén található az Auckland Múzeum, értékes gyűjteményével. Szép kilátást ígér a várostól alig 5 kilométerre fekvő Mount Eden kialudt vulkáni krátere. S ha még nem untuk meg a vulkáni természeti képződményeket, látogassunk el a One Tree Hill-hez is. Ha pedig kalandos látnivalóra vágyunk, legjobb, ha befizet egy útra a Rainforest Express-re. A vonat egy erdős útvonalon keresztülmegy 9 hídon és 10 alagúton, úgyhogy az élmény mindenképpen felejthetetlen.

Auckland egy igazi vízfüggő város. Itt a legnagyobb az egy főre eső privát hajók, vitorlások száma, nagyon komoly vizi élete van a városnak.

Auckland a Waitemata-öböl partjainál fekszik, az öböl neve maoriul annyit tesz „a pezsgő vizek tengere”. Az öböl tényleg pezsgő, napközben a vizi sport szerelmesei és a hajók teszik nyüzsgővé, még este a különböző bárok, klubok és éttermek.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.