:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ

 

 

:( AZ AJÁNLAT SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ
Más hasonló ajánlatok »

Buenos Aires

Buenos Aires repülőjegy

A városok rajongói rendkívül jól érezhetik magukat Argentína fővárosában, Buenos Airesben, mely azon túl, hogy főváros, az ország legnagyobb városa és kikötője, valamint egész Latin-Amerika egyik legnagyobb városa. A városban számos bevásárlónegyed és bevásárlóutca található, igazi nagyvároshoz méltón, ahol minden megtalálható, ami egy turista számára szem-szájnak ingere.

Buenos Aires éghajlata nedves szubtrópusi, a meleg miatt azonban a csapadék nem igazán zavaró. Tőlünk eltérő módon itt a legmelegebb hónap a január, ilyenkor átlagosan 25 celsius fok van a városban, de gyakran mérnek 30 celsius fok fölötti hőmérsékletet is. A sok csapadék miatt a páratartalom igen magas. A telek elég enyhék, nappal 12-17 fok jellemző, a külvárosi területeken viszont ritkán ugyan, de fagypont alatti hőmérséklet is előfordulhat, sőt, hó is eshet, bár ez sem gyakori.

Azok sem unatkoznak itt, akik a városok nevezetességeire kíváncsiak, ugyanis Buenos Airesben is sok a látnivaló. Az egyik a Plaza de Mayo, ami a város legszebb tere. Szintén sokak által kedvelt hely a Monserat, ami a XIX. század hagulatát idéző városrész. Ha egy kis zöldre vágyunk a város forgatagában, a Palermót kell felkeresni, ami olyan Buenos Airesben, mint Budapesten a Városliget.

Bővebben »
A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.