Indonézia repülőjegy

Indonézia repülőjegy

Indonézia repülőjegy

Indonézia az egyik legkedveltebb egzotikus Ázsia úti cél a magyar turisták körébe, annak ellenére, hogy a repülőjegy ide nem olcsó. Ennek oka egyrészt a nagy távolság, másrészt, hogy bár sokan keresik az Indonéziába szóló repülőjáratokat, kevés ahhoz, hogy bármelyik légitársaság gazdaságosan tudja üzemeltetni ezt az útvonalat.

Átszállással Budapestről a Malaysia Airlines, Lufthansa, Singapur Airlines, KLM, Quatar Airways, kínál Budapestről Indonéziába repülőjegyeket.

 

Népszerű úti célok Indonéziában

 

Bali

Bali repülőjegy

Baliról leginkább a különböző hindu templomok, valamint a majmok jutnak eszünkbe. Természetesen nemcsak ezek a látnivalók vannak Balin. A leghíresebb itt a kézművesség. A helyi kézműves emberek hihetetlen leleményességgel szinte bá...

Bővebben »

Indonézia

Az Ázsiától 5000 km-re, a Csendes-óceánon található szigetvilág kulturális és természeti sokszínűsége már több évtizede turisták ezreit vonzza. Etnikai változatosságának ékes bizonyítéka, hogy az Indonézia szigetein élő 300 népcsoport mintegy 365 elkülöníthető nyelvet és dialektust beszél.

Indonézia legismertebb és leglátogatottabb szigete Jáva, Borneó, Szumátra, Bali, valamint Új-Guinea. Állat- és növényvilága rendkívül összetett, itt él például a komodói varánusz, a borneói törpeelefánt, a szumátrai tigris és a bordás krokodil, valamint a növényvilág legnagyobb virágával büszkélkedő, egy méternél is nagyobb átmérőjű Rafflesia arnoldii.

Trópusi éghajlata miatt ideális üdülőhely: Indonézia fő programlehetőségeit a természeti kincsekben, a számunkra szokatlan élővilágban való gyönyörködés, az erdőkkel övezett utakon való kirándulások, valamint a nagyszerű fürdőzési és búvárkodási lehetőségek jelentik.

Az egzotikus Indonézia az európai ember számára egészen új világ. Népi kultúrájának megismerése, valamint csodálatos élővilágának felderítése igazán ritka élményekkel gazdagítja az idelátogatókat.