Waterboom, Bali látnivalók

Waterboom

Waterboom

Ha már megnéztünk minden templomot, végigsimogattunk több száz majmot, és a napozásból is elegünk van, akkor érdemes ellátogatni Bali aqua parkjába, a Waterboomba. A 3,8 hektáros trópusi parkban kialakított vízi park kikapcsolódást nyújthat az egész család számára. A parkban megtalálható minden olyan berendezés, ami arra hivatott, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni.

A gyerekek számára kialakított kölyökzóna a kisebb gyerekek kényelmét szolgálja a csúszdákkal, a meleg vizű medencével, homokozóval. Itt biztos, hogy nem kell egy gyereket sem a vízbe imádkozni, inkább arra kell figyelni, hogy nehogy kopoltyúja nőjön valamelyik lurkónak. Önfeledten belemerülhetnek a játék izgalmaiba úgy a vízben, mint a parton, hisz szakképzett személyzet vigyázza minden léptüket.

Ha a család megéhezett, akkor a büfék és éttermek sokasága közül biztosan találnak olyat, amiben mindenkinek megtalálható a saját kedvence. Az igazi indonéz konyha remekei ugyanúgy megtalálhatóak itt, mint a világ nagy nemzeteinek ételei. A felnőtteket vízi-bár várja, ahol alkoholos vagy alkoholmentes koktélokkal hűsíthetik magukat.

A szórakozni vágyó idelátogatókat kilenc csúszda, többféle masszázs valamint igazi spa élmeny várja. A csúszdákon le lehet csúszni akár úszógumival, de anélkül is. Van feszített víztükrű medence éppúgy, mint hullámmedence. Minden medencénél szakértő szemek vigyáznak testi épségünkre. Egész napos kikapcsolódást valamint igazi élményeket nyújthat ez az aqua park, hiszen minden korosztály számára külön szolgáltatások állnak rendelkezésre, legyünk akár kisgyerekes családosok vagy épp pihenni vágyó nyugdíjasok. Vessük bele magunkat az élményekbe, hogy majd fáradtan, de mégis ellazulva térhessünk nyugovóra.

(a kép forrása: Wikipedia)

 

?!