India repülőjegy

India repülőjegy

India repülőjegy

India egyre keresettebb úti cél a magyarok körében. Tény, hogy bátorság és kalandvágy kell ahhoz, hogy ide utazzon, hiszen egy teljesen máshogy működő világgal találkozhat aki ide utazik, de mindenképpen életre szóló élmény ha valaki meglátogatja Indiát.

A távolság miatt Indiába leginkább repülővel lehet eljutni, és a távolsághoz képest az Indiába szóló repülőjegyek nem is olyan drágák.

Közvetlen repülőjáratot Budapestről Indiába egyik légitársaság sem indít, de átszállással a Turkish Airlines, az Aeroflot, Az Austrian Airlines, a SWISS, a Lufthansa, és a Qatar légitársaságok kínálnak olcsó Budapest – India repülőjegyet.

 

Népszerű úti célok Indiában

 

Delhi

Delhi repülőjegy

Akik elég bátornak érzik magukat ahhoz, hogy belepillantsanak India varázslatos világába, azoknak érdemes mindezt Delhiben megtenniük, hiszen egy i.e. 2000. óta lakott, ősi városról beszélünk, mely az ország gazdasági és kulturális ...

Bővebben »

India

Ha létezik a világon olyan ország, amely kiszámíthatatlanságával, sokszínűségével mindennél jobban eltér az Európában megszokott normáktól, és mégis képes rabul ejteni az utazók szívét, az India. A turisták többségének India elsőre a káosz képét mutatja, azonban ebbe a számunkra szokatlan rendszertelenségbe gyorsan bele lehet szeretni.

India nagyvárosaira jellemző, hogy hihetetlenül zsúfoltak, elképesztő forgatagot tapasztalhatunk az utcákon, ráadásul számunkra teljesen ismeretlen illatokat hoz a szél. Ezek mind az ázsiai ország sajátosságai, és hamar rájövünk, hogy ezek adják meg ennek az ősi világnak az ízét, zamatát.

Mumbai, Kalkutta és Delhi olyan intenzív nappali és éjszakai élettel rendelkező város, ahol elsőre könnyű elbizonytalanodni. Ne feledjük, hogy vallási és kulturális szempontból is merőben új helyre csöppentünk, olyan országba, ahol elefántháton akár tigrislesre is mehetünk, így számítanunk kell furcsaságokra.

Ha Indiában járunk, érdemes felkeresnünk Agra városát, ahol a híres Taj Mahal talán az ország legismertebb és leglátogatottabb nevezetessége. A Gangesz partján épült Varanasi immár 2000 éve az ország vallási központja, amelynek meglátogatása talán segít teljes képet kialakítani erről a csodálatosan sokrétű országról.