Curacao repülőjegy

Curacao repülőjegy

Curacao repülőjegy

Ha a Curacaora szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Curacao repülőjegy árak oldalunkat.

Az alacsony érdeklődés és a nagy távolság miatt Budapestről Curacaora egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet, de átszállással a British Airways, az American Airlines, a KLM, az Arkefly, az Air France és az Alitalia légitársaságok kínálnak repülőjegyet Curacaora.

 

Curacao

A káprázatos tengerpartokkal és lenyűgöző építészeti remekekkel, valamint lélegzetelállító vízi élővilággal rendelkező Curacao szigete a Karib-tenger déli részén fekszik, Venezuela partjaitól északra. Bizonyára sokan hallottak már a sziget nevét viselő kék likőrről, de talán kevesebben tudják, hogy a sziget főként csodálatos korallzátonyainak köszönheti hírnevét, valamint az UNESCO által a világörökség részének kikiáltott XVII-XVIII. századi holland stílusú lakóházainak. A sziget klímája egészen kivételes, a hurrikánok teljesen elkerülik, így az év bármely szakában biztonsággal látogatható. 25 °C-os kristálytiszta tengervízében 57-féle lélegzetelállító, színes korallféle található.

Curacao igazi üdülőparadicsom, ahol lenyűgöző, 450-féle fajt felsorakoztató növényvilággal találkozhatnak az idelátogatók. Szintén megtalálható itt az Arubán is élő divi-divi fa, valamint az egész világon csak ezen a szigeten őshonos laraha, amely a narancsnak egy helyi változata, és ennek héja adja a curacao likőr jellegzetes ízét. Curacao állatvilága rendkívül változatos, egzotikus madarak, hüllők és békák találhatók a szigeten, a tengerben pedig rájákkal, teknősökkel találkozhatunk. A sziget egyik legnagyobb vonzerejét a tökéletesen tiszta vízben való búvárprogramok jelentik, azonban a felhőtlen pihenésre vágyóknak is ideális úti cél.