Aruba repülőjegy

Aruba repülőjegy

Aruba repülőjegy

Ha a Arubára szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Aruba repülőjegy árak oldalunkat.

Az alacsony érdeklődés és a nagy távolság miatt Budapestről Arubára egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet, de átszállással a KLM, a British Airways, az American Airlines, a Delta Airlines és a Lufthansa légitársaságok kínálnak repülőjegyet Arubára.

 

Aruba

A Karib-tenger déli részén található a Kis-Antillák úgynevezett ABC-szigeteinek egyik varázslatos gyöngyszeme, az alig 36 km hosszúsággal és mindössze 11 km-es legnagyobb szélességgel rendelkező Aruba, mely sokáig spanyol, később pedig holland gyarmat volt. Bár jelenleg még mindig Hollandiához tartozik, 1986-tól autonómiával bíró szigetnek minősül. Sajátos klímája és gyönyörű természeti szépségei miatt évről évre egyre több turista látogatja.

Különlegességét annak is köszönheti, hogy ellentétben a Karibi-szigetcsoport többi tagjának népeivel az eredetileg arawakként, ma pedig caquetios néven emlegetett őslakos indiánok inkább Dél-Amerikához kötődnek, mivel Aruba kenuval nehezen leküzdhető távolságra található a többi szigettől, ennek köszönhetően egészen sajátos helyi kultúra alakult ki. A sziget éghajlata különösen száraz, átlaghőmérséklete pedig mérsékelten magas, így szinte egész évben tökéletes üdülőhely. Aruba jellegzetességeinek számítanak a tengerpartokon is megtalálható divi-divi fák, valamint a lépten-nyomon fellelhető kaktuszok. Gyönyörű tengervize remek fürdőzési és búvárkodási lehetőségeket kínál, sőt mélytengeri merülés alkalmával még a II. világháborúban elsüllyedt német teherszállító hajó maradványait is felfedezhetik az érdeklődők.