Hasznos információk repüléshez

Repülés előtt áll?

Ha repülés előtt áll, vagy csak most tervezi, hogy repülőjegyet foglal, sok kérdés merülhet fel Önben. Az alábbi információkkal ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában segítünk, de amennyiben további kérdése van, írjon nekünk.

Repülős előtt

Hogy ne csak a repülőjegy vásárlást, hanem az utazást is megkönnyítsük, összeszedtünk pár hasznos információt, amit érdemes betartani a repülés előtt, illetve közben.


Bővebben »

Top úti célok

A bogAIR repülőjegy kereső oldalon a világ minden tájára lehet repülőjegyet keresni, vannak azonban olyan városok, szigetek országok, amelyeket nagyon sokan keresnek, ezen az oldalon ezeket gyűjtöttük össze.

Bővebben »

Légitársaságok

Ha szeretne többet megtudni egy adott légitársaságról, vagy elolvasni mások véleményét az adott légitársaságról erre menjen tovább.Bővebben »

Hírek

Ha szeretne értesülni a légitársaságok akcióiról, vagy polgári repüléssel, repülőjegyekkel kapcsolatos információkról, ezeket itt gyűjtjük össze.

Bővebben »

Képek

Szeretne repülőterekről, repülőgépekről képeket nézegetni? Itt megtekintheti saját készítésű képeinket.


Bővebben »

Repülőgép radar

Szeretné tudni, hogy az a repülőgép, ami épp most szállt el a feje fölött hová tart, vagy milyen típusú repülőgép? A repülőgép radar segítségével megteheti.

Bővebben »

Kapcsolat

Ha repüléssel kapcsolatos kérdése van, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, itt megteheti.Bővebben »

Hasznos linkek

Ha nem találja meg az információt az oldalunkon, vagy más hasonló oldalakat is meg szeretne tekinteni, mielőtt repülőjegyet foglal, nézze meg linkgyűjteményünket.

Bővebben »

Biztonsági utasítások emészthetőbb formában(?)

Aki már utazott repülővel az már tudja, aki még nem, talán filmekből ismerheti, hogy felszállás előtt a kiszolgáló személyzet ismerteti a repülőgépen a biztonsági utasításokat. Erre az esetleges vészhelyzetek esetén van többnyire szükség (ami ritkán fordul elő), de szerepelnek a biztonsági utasítások között hasznos, nem csak vész esetén fontos információk. Ez a pár perces bemutató sok poén alapja, de érdemes megjegyezni ezeket. A lenti videó ha poénosan is, de részletesen bemutatja ezeket a biztonsági utasításokat: