Skopelos repülőjegy

Skopelos repülőjegy

Skopelos repülőjegy

Ha a Skopelosra szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Skopelos repülőjegy árak oldalunkat.

Ha Skopelosra keres repülőjegyet Budapestről, Skiathosra kell repülőjegyet keresnie, mivel ez a legközelebbi sziget, ahol nemzetközi járatokat is fogadó repülőtér található. Ide legegyszerűbben az Austrian Airlines indít nem közvetlen járatokat Budapestről.

 

Skopelos

Skopelos földrajzilag az Égei-tenger nyugati részén található. Egy olyan görögországi sziget, amelynek területe alig éri el a 100 km2-t és lakosainak száma csupán megközelítőleg 5000 fő. Azok számára ajánljuk, akik igazán pihentető kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak. A pici szigeten, amelynek nagy részét erdők és olajfaligetek uralják, mindössze a part menti apró városok és strandok hófehér apró kavicsai törik meg a természet zöldességét. A sziget szépségét és egyediségét nem veszítette el a tömegturizmus miatt. A szigeten találhatók felkapottabb strandok és olyan öblök is, amelyek csak csónakkal elérhetőek és teljesen tumultustól mentesek. A passzív pihenés mellett aktívra is lehetőség van, hiszen ezen a csodálatos szigeten búvárkodhatunk és elhajózhatunk a legnagyobb görög tengeri parkba is, ahol ritka delfinfajokat figyelhetünk meg. Ha már Skopelos szigetén vagyunk, érdemes ellátogatni Athénba vagy a Meteora kolostorokhoz is, hiszen a kikötőből busszal könnyedén megközelíthetőek és könnyed kirándulás helyszínei lehetnek. Érdemes megkóstolni a helyi különlegességeket, mivel a szigeten valódi kecsketejből készült friss feta sajtot és hozzá ízben tökéletesen passzoló bort készítenek. Az olívaolaj készítés kulisszái mögé is betekinthetünk. Az alig 45 kilométer hosszú szigetet szinte teljesen bejárhatjuk bérelhető robogóval. A szerelmesek számára jó hír, hogy akár abban a kápolnában is kimondhatják a boldogító igent, ahol a nagysikerű Mamma Mia! című filmet forgatták.