Skiathos repülőjegy

Skiathos repülőjegy

Skiathos repülőjegy

Ha a Skiathosra szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Skiathos repülőjegy árak oldalunkat.

Bár Budapestről Skiathosra egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Skiathos repülőjegyet lehet foglalni az Austrian Airlines és az Olympic járataira.

 

Skiathos

Egy kis görög sziget, igazi üdülőparadicsom a kikapcsolódni vágyóknak. 60 tengerpartján számos, igényesen felszerelt strand várja a turistákat. A sziget kis területéből adódóan nem sok nevezetességgel büszkélkedhet, viszont kikapcsolódásra, túrázásra, pihenésre ideális.

A sziget igen jól felszerelt, könnyen megközelíthető, és mindenféle szempontból a turisták igényeit igyekszik kielégíteni. Fővárosában, az azonos nevet viselő Skiathosban lehetőségünk van számos utazási irodán keresztül szervezett kirándulásokon részt venni, autót, motorcsónakot bérelni, vagy csak beülni egy kis étterembe, és élvezni a nyaralást családunkkal, barátainkkal. A várost két hatalmas sziklatömbre építették, mindkét oldalról öböl keretezi, festői látványt adva neki.

A helybéli lakosok 90%-a a fővárosban él. A házak alapvetően görög stílusban épültek, piros tetőkkel és fehér falakkal. A fővárosnak nagyon fejlett infrastruktúrája van, a sziget minden része könnyen megközelíthető innen, ezen kívül a legtöbb strandhoz is közel helyezkedik el, ezért ha hűsülésre vágyunk a habokban, nem kell sokat gondolkodnunk, hogy mivel jutunk el odáig. A strandokon a vízi sportok kedvelői is megtalálhatják a számukra izgalmas elfoglaltságokat.

A fővároson kívül Skiathos szigetének még két fontos települése van, Kukunaries és Kastro. A sziget legszebb strandja Kukunaries településen található, érdemes ellátogatni oda.