Mykonos repülőjegy

Mykonos repülőjegy

Mykonos repülőjegy

Ha a Mykonosra szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Mykonos repülőjegy árak oldalunkat.

Bár Budapestről Mykonosra egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Mykonos repülőjegyet lehet foglalni a Lufthansa és az Aegean Airlines járataira.

 

Mykonos

Görögország évtizedek óta az egyik kedvence helye a turistáknak, minden évben több százezren keresik fel az évezredes történelemmel bíró országot. Görögország legnagyobb előnye, hogy egyszerre képes kielégíteni a strandolni és pihenni vágyók, valamint a történelmi emlékeket, látnivalókat szeretők igényeit, hiszen egyaránt jelen van a homokos tengerpart és a napsütés, valamint a régi idők emlékei is.

Mykonos különösen népszerű a görögországi nyaralóhelyek körében. Ez egy sziget a Kykládok szigetcsoporton belül az Égei-tengeren. Minden évben rengeteg turista lepi el a szigetet, különösen a nyári hónapokban – a napfény és a tenger szerelmeseinek Mykonos ebben az időszakban a lehető legjobb választást jelenti, hiszen rengeteg homokos, napfényes strand várja az ide látogatókat.

Mykonos szigete a fiatalok körében is kedvelt, köszönhetően annak, hogy rengeteg bár és szórakozóhely van a területen. Mykonos így egy állandóan nyüzsgő sziget, ahol minden adott a kikapcsolódáshoz, a szórakozás és a pihenés lehetősége egyaránt jelen van. Akit érdekelnek a látnivalók, szintén megtalálhatja itt a számításait: a közeli Delos szigete teljes egészében régészeti feltárási terület, így számos történelmi emlék tekinthető ott meg.