Kefalonia repülőjegy

Kefalonia repülőjegy

Kefalonia repülőjegy

Ha a Kefaloniába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Kefalonia repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Kefaloniára egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Kefalonia repülőjegyet lehet foglalni az Air France és a Tarom járataira.

 

Kefalonia

A Jón-tengeren fekszik, 50 km-re Közép-Görögország nyugati partjaitól a szépséges Kefalónia. A sziget gazdag múltra tekint vissza, hiszen bronzkori leletek sokasága és Homérosz Íliásza is bizonyítja, hogy az ókorban is lakott terület volt. A történelem során számos nép uralkodott a sziget felett, volt török, velencei, angol és francia uralom alatt is, a II. világháború idején pedig olasz megszállás alatt tartották.

A sokak által az egyik legszebb görög szigetnek tartott Kefalónia elbűvölő, vadregényes tájaival, gyönyörű tengerpartjával, változatos strandjaival méltán nyerte el az idelátogatók tetszését. A szigetet áthatja a nyugalom és a béke, itt tökéletes kikapcsolódásra lelhet mindenki. Partjainál a tengervíz kristálytiszta, hőmérséklete pedig kellemesen meleg. A part mentén számos apró halásztelepülés található, a lakosság nagy része a mai napig mezőgazdaságból és halászatból él. Az igazi görög életérzést tapasztalhatjuk meg a szigeten, itt senki sem siet, sehová sem kell rohanni, valódi pihentető élményben lehet részünk, a kirándulni vágyók pedig bebarangolhatják Kefalónia hegyeit, melyek közt a legmagasabb csúcs, az Ainos 1629 méterrel a tengerszint felett található, így a komolyabb kihívásra vágyók is megtalálhatják számításaikat.