Chania repülőjegy

Chania repülőjegy

Chania repülőjegy

Ha a Chaniába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Chania repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Chaniába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Chania repülőjegyet lehet foglalni az Austrian Airlines, az Aegegan Airlines és a Lufthansa járataira.

 

Chania

Krétán járva érdemes felkeresni a második legnagyobb várost, Chaniat. Bár nagynak említik, csupán 55.000 körüli az állandó lakosok száma.

A várost leginkább a velencei kikötője miatt kedvelik annyira a turisták, de minden megtalálható itt, amit egy turista keres. Van itt éjszakai bár, étterem, rengeteg szórakozási lehetőség, de a kultúra szerelmesei is megtalálhatják a legkedvezőbb programokat.

Az 1600-as években épített mecset a kikötő nagyon látványos épülete, amelyhez még az 1900-as évek elején egy kis minaret és kert is tartozott hozzá, de ezt különböző okok miatt lerombolták. A kikötőben található világítótorony most már csak látványosság, de valamikor a tengerészeknek jelezte a hazafele vezető utat.

Ha szerencséje van az ide utazónak, akkor bele csöppenhet egy látványos, élő zenével kísért hagyományos esküvőbe, keresztelőbe vagy eljegyzésbe. Nem kell azon meglepődni, ha a házigazda szívélyesen meginvitál minket, ilyenkor nem kell mást tenni, mint nemes egyszerűséggel elfogadni a meghívást, és nagyon jól érezni ott magunkat. Látványosak még a hivatalos kulturális események is, hisz ilyenkor a helyi vezetőség mindent meg tesz annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát.

Chania városát leginkább a fiatal turisták kedvelik, főként a pezsgő éjszakai élet, valamint a rengeteg szórakozási lehetőség miatt. Jó, ha számítunk arra is, hogy nyáron jóval 30 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála.