Fülöp-szigetek repülőjegy

Fülöp-szigetek repülőjegy

Fülöp-szigetek repülőjegy

A Fülöp-szigetek számunkra, európaiaknak, egy más világ. Legyen szó vallásról, kultúráról, az emberekről, az ételekről, bármiről, teljesen más, mint nálunk, ezért is jelent igazi kikapcsolódást, felüdülést azoknak, akik ide látogatnak.

A több mint 7 ezer szigetből álló ország lakossága már 70 millió felett van, és felismerve a „nyugati” turisták nagy érdeklődését, a turizmusból egyre többen élnek, és egyre inkább nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az ide érkező turisták jól is érezzék magukat.

Az ázsiai légitársaságok (Emirates,Quatar, Air China, Etihad) már több európai légitársaság is felismerte a nyag érdeklődést a szigetország iránt és számos repülőjáratot indít ide.

 

Népszerű úti célok Fülöp-szigeteken

 

Manila

Manila repülőjegy

Az örök nyár birodalma a Malina-öböl partján fekszik, a délkelet-ázsiai szigetvilághoz tartozó Fülöp-szigetek fővárosa. Északi részén húzódik a Kordillerák hegyláncolata, ahol a gyönyörűen zöldellő teraszos rizsföldek terü...

Bővebben »

Fülöp-szigetek

A több mint 7000 szigetet magába foglaló szigetállam Délkelet-Ázsiában található. A II. Fülöp spanyol királyról elnevezett szigetet Magellan fedezte fel 1521-ben. A nedves trópusi éghajlatnak köszönhetően esős, hűvösebb és márciustól májusig forró időszakok váltják egymást. Az északi részeken július és november között nem ritka a tájfunok megjelenése sem. Fővárosa Manila, ahol tipikus spanyol települést figyelhetünk meg. Megtekinthetjük a híres Manila Katedrálist, a Szent Ágoston templomot vagy a Santiago erődöt. Ha 7 kilométernyi csodára vágyunk, akkor mindenképpen látogassunk el Boracay szigetre, ahol a poszter életre kel: fehér homokos tengerpart, türkizkék, szinte már mesébe illően szép és tiszta víz, hatalmas pálmafák és óriási élmény. Búvárkodásra, vitorlázásra és szörfözésre is van lehetőség. A Fülöp-szigete legnagyobb szigete Luzon, ahol a Mayon vulkán otthona is egyben. Palawan a strandok, barlangok és vízesések szigete, ahol múzeumba látogathatunk vagy elmerészkedhetünk a krokodilfarmra is. A Világörökség részét képező Puerto Princesa Földalatti Folyó Nemzeti Parkban pedig a leghosszabb földalatti folyót láthatjuk, ahogyan 1-200 méterrel a barlang bejárata után a tengerbe ömlik. A folyó 8 kilométeren hajózható, ebből másfél kilométert tehetünk meg kis evezős hajókkal. A megfelelő adrenalin szint elérése érdekében a bátrabbak megcélozhatják az Ugong-sziklát is, aminek a tetejére csak hevederekkel és kötelekkel juthatunk el, ugyanis csak a belső barlangrendszeren keresztül érhetjük el.