Manila repülőjegy
Választd ki hogy milyen helyre utaznál szívesen

Többet is választhatsz (maximum 6-ot), csak kattints az adott helyre a kijelöléshez

Manila repülőjegy

Manila repülőjegy

Ha a Manilába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Manila repülőjegy árak oldalunkat.

Közvetlen repülőjegyet Budapestről Manilába egyik légitársaság sem kínál, ami leginkább az alacsony keresettségnek köszönhető be. Átszállással természetesen több lehetőségi is van, több légitársaság is kínál repülőjegyeket, de érdemes odafigyelni, mert mind az árban, mind pedig az utazás időtartalmában nagy eltérések lehetnek. A leggyorsabb és legolcsóbb repülőjegyeket Manilába az Air China, a KLM, az Atihad Airways, a Turkish Airlines, az Emirates és a Quatar kínálja.

Manila

Az örök nyár birodalma a Malina-öböl partján fekszik, a délkelet-ázsiai szigetvilághoz tartozó Fülöp-szigetek fővárosa. Északi részén húzódik a Kordillerák hegyláncolata, ahol a gyönyörűen zöldellő teraszos rizsföldek terülnek el és mára már a világörökség részeként csodálhatjuk. Mindenképpen meg kell nézni a Malina katedrálist, a Fülöp-szigetek legrégebbik templomát, a barokk Szent Ágoston templomot és a Malina Óceán Parkot, ami a tengeri világ élő múzeuma. Ellátogathatunk még a nemzeti hősükről elnevezett Rizal parkba is, ami a helyiek egyik legkedveltebb szabadidős helyszíne vagy megnézhetjük még a kínai negyeded. Intramuros, ami tulajdonképpen egy spanyol település, ebben a városnegyedben található a Santiago erőd, amit még a 16. században alapítottak az ott élő spanyolok és azóta már a város jelképeként is emlegetik. Ahol régen a hatalmas vizesárokban, ami ma már golfpályaként üzemel, krokodilokat tartottak, hogy az ellenség ne tudja magát úszva belopni az erődbe. Igazi történelmi utazásban lehet részünk. Itt szemügyre vehetjük a José Rizal tiszteletére emelt múzeumot is, ahol kivégzése előtt egy ideig raboskodott is a forradalmár. A fém lábnyomok követésével utolsó útjára emlékeztetik az történelemben elmerülő látogatót. A tengerparti pihenés, városnézés mellett megannyi szórakozási lehetőség, hely és bár fogadja oda látogató vendégeit. A rengeteg felfedezésre váró sziget mellett tapasztalhatjuk meg a Csokoládé hegyet, ami a Taal tó vulkanikus krátere. Gyönyörű strandokkal és vízi sportolási lehetőséggel színesíthetjük vakációnkat.