Reunion repülőjegy

Reunion repülőjegy

Reunion repülőjegy

Ha a Reunionra szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Reunion repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Reunionra egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Reunion repülőjegyet lehet foglalni az Air France, a KLM és a Lufthansa járataira.

 

Reunion

A Madagaszkár partjaitól 800 km-re, keletre található aprócska vulkáni sziget Franciaországhoz tartozik, régi gyarmatbirodalmának egyik utolsó megmaradt darabja, melynek jóléte mai napig is részben az anyaország támogatásától függ.

A szigetet eredetileg a portugálok fedezték fel, azonban már 1638-tól a franciák birtoka, mely kezdetben fegyencgyarmatként szolgált, majd kávét és cukornádat termesztettek itt, manapság pedig a francia haderő legfontosabb indiai-óceáni támaszpontjának számít.

Az egész szigetre jellemző fantasztikus klíma, a kristálytiszta tengervíz, a halakban bővelkedő gyönyörű folyók és a hatalmas erdőségek egyre gyakrabban látogatott turisztikai központtá változtatták Réuniont. Kivételes földi paradicsom ez a sziget, ahol a trópusokra oly jellemző betegségekkel nem találkozhatunk, így zavartalanul élvezhetjük nyaralásunkat.

Réunion településeinek mindnek megvan a saját fesztiválja, ezért könnyen bele lehet botlani valamelyik színpompás virágünnepbe vagy Dionüsszosznak szentelt borfesztiválba.

A természeti szépségek kedvelői gyönyörködhetnek a sziget lenyűgöző napfelkeltéjében, a vízi sportok szerelmesei pedig kedvükre válogathatnak a part menti területeken kínált szolgáltatások közül. Esténként érdemes kiülni a tengerpartra egy-egy üveg – a mára már kihalt madárfajról elnevezett helyi – dodo sörrel, és élvezni a kellemes estéket.