Martinique repülőjegy

Martinique repülőjegy

Martinique repülőjegy

Ha a Martiniquera szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Martinique repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Martiniguere egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Martinique repülőjegyet lehet foglalni az Air France és a KLM járataira.

 

Martinique

Nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek a turisták körében a Karib-tenger, ezeken a mesébe illő, trópusi tájakon nem nehéz teljesen elfelejteni a hétköznapi problémákat, és tökéletesen feltöltődni. A karibi térségben rengeteg hely áll rendelkezésre a nyaralásra, szebbnél szebb szigetek várják a lazítani vágyó turistákat. Az egyik ilyen sziget Martinique, ahol megelevenedik előttünk a prospektusokban látott csodálatos kép.

Martinique a Kis-Antillák részeként foglalja el helyét a Karib-tenger szigetvilágában. A sziget Franciaországhoz tartozik, az ország egyik megyéjeként van meghatározva. Éppen ennek köszönhető, hogy homokos, pálmafás tengerpartját rengeteg francia turista keresi fel minden évben, de Amerikából is sokan érkeznek ide.

Martinique területén minden megvan, amit egy felejthetetlen tengerparti nyaraláshoz kívánhat az ember: meleg, napsütés, kellemes hőmérsékletű tenger, homokos partok és pálmafák. Azok sem unatkozhatnak azonban a szigeten, akiket a természetjárás vonz, a vulkánok uralta területen ugyanis kirándulni is érdemes. A tájat az 1397 méter magasságú Mont Pelee képe teszi egyedivé, a forró, párás klímának köszönhetően pedig különleges növényekkel, sűrű, trópusi esőerdőkkel is találkozhatunk.